Beste cliënten,

Onze wereld wordt geconfronteerd met een onverwachte crisis, die ons allen treft. Deze situatie presenteert zich als een enorme uitdaging voor ieder mens en ieder bedrijf.

Natuurlijk zijn we in de eerste plaats bezorgd om de gezondheid en de veiligheid van uzelf en uw naasten. Onderzoekers, medici, en gemotiveerde hulpverleners vormen nu onze dappere frontsoldaten. Producenten, toeleveranciers en transporteurs verzekeren de essentiële toevoer. Onze eigen rol in het strikt naleven van de veiligheidsmaatregelen is evenzeer cruciaal.

Deze epidemie zal in de toekomst ongetwijfeld leiden tot ingrijpende en blijvende veranderingen, niet enkel op het vlak van sociale interactie maar ook op het vlak van de bedrijfsorganisatie, de logistiek en de (internationale) handel in het algemeen. Anticiperen is daarom de boodschap.

Daarom zet ons kantoor ook alle zeilen bij om u en uw onderneming te ondersteunen in deze beproevende periode.

Consultaties op kantoor zijn mogelijk, waarbij de vereiste veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen (o.m. mondmaskerplicht). Tevens blijven wij tijdens verlengde uren bereikbaar via alle mogelijke communicatiemiddelen: via telefoon, fax of via e-mail, ons kantoor is er voor u. Ook adviseren wij u ook graag via audiovisuele middelen zoals WhatsApp, Facetime, Skype e.d.m.

DG-Lawoffice blijft uw gids in woelige wateren, samen trotseren wij de corona golf.

Hartelijk!